Videoproductie

Jaar & Dag Media is een full service videoproductiebedrijf. Sinds 2016 zijn we werkzaam in de culturele sector en helpen musea, bedrijven, educatieve instellingen en stichtingen met video’s van idee tot eindproduct. Wij zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar, zoals trailers, registraties en promotie.

Culturele sector

Jaar & Dag Media is opgericht door publiekshistorici. Publieksgeschiedenis is de studie naar de presentatie van academische kennis aan een breed publiek. Wij delen onze kennis en creativiteit graag met organisaties die het net als wij belangrijk vinden om kunst, cultuur en maatschappelijke thema’s over het voetlicht te brengen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Marlinde Venema en Machiel Spruijt. Van idee tot opnames en montage, het hele proces doen wij zelf. Goed contact en een prettige persoonlijke werkwijze met de opdrachtgever vinden wij heel belangrijk. Daarom blijven we een kleine organisatie. Bij ons geen zzp’ers of stagiaires, alles doen we zelf. Zo halen we er zelf ook het meeste plezier uit.

Tarieven

We werken met vaste (halve) dagtarieven. Zo is het voor iedereen altijd duidelijk wat een video gaat kosten. De bedragen zijn inclusief alles (apparatuur, muziekrechten, feedback etc.), behalve de reiskosten. Zo komen er geen onverwachte kosten bovenop. Klik hier voor onze tarieven.