Videoproductie

Jaar & Dag Media is een full service videoproductiebedrijf. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de culturele sector en helpen musea, bedrijven, educatieve instellingen en stichtingen met video’s van idee tot eindproduct. Wij zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar, zoals infofilmpjes, registraties en promotie. Met onze kennis over de nieuwste online trends en ontwikkelingen kunnen wij ook advies geven over hoe je jouw filmpje(s) het best kunt inzetten. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Culturele sector

Jaar & Dag Media is opgericht door publiekshistorici. Publieksgeschiedenis is de studie naar de presentatie van academische kennis aan een breed publiek. Wij delen onze kennis en creativiteit graag met organisaties die het net als wij belangrijk vinden om kunst, cultuur en maatschappelijke thema’s over het voetlicht te brengen. Daarom hebben wij onze gespecialiseerd in video en documentaire. Videostrategie is essentieel om jouw boodschap uit te dragen, om meer zichtbaarheid te geven aan jouw organisatie, evenement of tentoonstelling en om jongere doelgroepen te bereiken.

47 Knowledge Mile

Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Herengracht 47 op de Knowledge Mile. De Knowledge Mile is het innovatiedistrict van Amsterdam en bevindt zich tussen het Amstelplein en het stadhuis. Wij hebben vanuit de 47 Knowledge Mile prachtig uitzicht op museum de Hermitage en werken onder één dak met verschillende bedrijven die zich specialiseren in diverse content(marketing), zoals Scripta Communicatie. Je bent van harte welkom om een keer langs te komen voor een afspraak in onze studio. Bekijk op onze contactpagina hoe je ons kunt vinden.


Wie zijn wij?

Opleiding:
Publieksgeschiedenis MA
(Universiteit van Amsterdam)
Specialisatie:
Mongolië
Interesses:
Reizen, talen, bushcraft
Favoriete film:
Mr. Nobody
Beste serie ooit:
The Wire

Machiel Spruijt
Regie, camera, techniek, montage
Marlinde Venema
Productie, montage, geluid, content

Opleiding:
Publieksgeschiedenis MA
(Universiteit van Amsterdam)
Specialisatie:
Nederlands-Indië 1940 – 1950
Interesses:
Documentaires, sport, festivals
Favoriete film:
Goodbye Lenin
Beste serie ooit:
The Sopranos

Opleiding:
Publieksgeschiedenis MA
(Universiteit van Amsterdam)
Specialisatie:
Literatuurgeschiedenis
Interesses:
Fotografie, zeilen, Russische literatuur
Favoriete film:
Das Leben der Anderen
Beste serie ooit:
Breaking Bad

Circe de Bruin
Camera, geluid, research, content