Wat doen wij allemaal in AUGUSTUS?

met Geen reacties

Bij ons is er geen sprake van een zomerreces, integendeel zelfs. Ook in de zomermaanden hebben we het lekker druk. In de maand augustus staan er een aantal dingen op stapel, waaronder twee opdrachten in onze favoriete sector.

 

Castrum Peregrini

We trappen af met opnames voor een video over de in september te verschijnen biografie van kunstenares-met-de-makkelijk-te-onthouden-naam Gisèle d’Ailly van Waterschoot van der Gracht. Productie vindt plaats in opdracht van Stichting Castrum Peregrini. Meer informatie volgt.

 

Vijf Eeuwen Migratie

Ook gaan we voor het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG) aan de slag. Met historici en migratie-experts Jan Lucassen en Leo Lucassen maken we opnames ter gelegenheid van de hernieuwde uitgave van hun boek Vijf Eeuwen Migratie. Op 30 augustus vindt in Pakhuis de Zwijger de boekpresentatie plaats waarin critici met de auteurs in debat kunnen.

 

IFA 2018 in Berlijn

Ten slotte rollen we de maand september alweer in met een vierdaags bezoek aan Berlijn. In opdracht van FWD Magazine reizen we af naar de IFA 2018, de grootste technologiebeurs in Europa op het gebied van consumer electronics and home appliances. Daar schieten we een groot aantal productvideo’s voor onder andere Philips, dat haar debuut maakt in de audiobranche.

 

Wil je deze maand ook een video laten maken? Misschien alvast in het kader van de Maand van de Geschiedenis? Stuur ons vooral een mailtje. Het liefst een opdracht in de buitenlucht, zodat we in elk geval nog een zonnetje meepakken 😉